Leírás
A Carnilove pástétom – kacsa és macskamenta ízesítése GABONAMENTES, BURGONYAMENTES, CUKORMENTES. A kacsahús kíméli az emésztőrendszert és támogatja az optimális fizikai kondíciót. Magas, többszörösen telítetlen zsírsav tartalma védi a szívet és a keringési rendszert. A macskamenta antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti az emésztőrendszer egészséges működését, csökkenti a hasmenéses betegségek előfordulását, valamint nyugtató hatású, véd a stressz ellen.
Összetétel:
– 85% húsfilé (71% csirke, 14% kacsa)
– 12% hús alaplé
– 1% macskamenta
– 1% lenmagolaj
– 0,5% ásványi anyagok
– 0,5% növényi keményítő
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:fehérje 8,5 %, zsír 4,5 %, rostok 0,5 %, hamu 2,5 %, nedvességtartalom 82 %, kalcium 0,15 %, foszfor 0,2 %, nátrium 0,3 %, omega-3 0,2 %
Egységár: 11,64 Ft/g